Om oss

Soliga val för en hållbar morgondag. Vi vill inspirera och förändra Sverige till det bättre genom klokare och energismarta val.

Dalasol – ett team av solcellsexperter i Dalarna

I dagens samhälle vill många skapa förändring men få tar initiativ. De saknar kunskap, insikt eller förståelse. Det var just därför Dalasol kom till. Vi ville skapa förändring på riktigt med hjälp av den kunskap och expertis vi hade. Efter att ha jobbat i branschen i flera år samt följt framgångsrika och icke framgångsrika solcellsföretag ville vi skapa det kompletta företaget. Ett företag som levererar med kvalité samtidigt som vi har en företagskultur där anställda trivs och kan vara sig själva.

Vi ser till att hålla det vi lovar och leverera med kvalité. Våran största prioritet är våra kunder och våra anställda. För att skapa en bra relation med dessa prioriterar vi ärlighet, gott kundbemötande och närhet till kund. Vi ger inga fantasisvar eller erbjuder saker vi inte kan leverera. Vi strävar ständigt efter att vara transparenta med kund och alltid vara förstavalet idag och i framtiden.

”På Dalasol skapar vi förutsättningar för en hållbar framtid. Vi jobbar hårt för att tillsammans skapa en framtid som vi kan vara stolta över längre fram”

Vi fokuserar på

Kompetens

För att vara ett komplett företag som levererar smarta lösningar krävs kompetens. Dalasolsteamet består av experter som har breda utbildningar inom flertalet områden. Detta gör att vi kan vägleda dig som kund till rätt val.

Kvalité

Kvalité före kvantitet. Snabba leveranser, bra priser och flexibilitet är oerhört viktigt för oss. Det som dock är ännu viktigare är kvalitén på det vi levererar. Allt från materialet till installationen av solcellerna

Framtiden

Dagens val är avgörande för framtiden. De relationer vi bygger med kunder, partners och anställda idag är det som avgör framtiden. Samtidigt som vi vill kunna bygga starka relationer med våra kunder vill vi även att framtida generationer ska få förutsättningar som vi kan vara stolta över.

Varför ska du välja Dalasol?