Solpaneler & Solceller i Mora

Om du också är trött på höga energikostnader kan du följa många andra privata fastighetsägares fotspår i Mora och installera solceller på ditt hus. Genom att ha egna solpaneler på taket kan du producera en betydande del av din fastighets energiförbrukning själv samtidigt som du bidrar till en bättre miljö.

Hur går en installation av solpaneler till i Mora?

Att anlita oss på Dalasol för att installera dina solceller i Mora är en enkel process. Vi vägleder dig genom hela projektet för att se till att allt blir korrekt från början till slut och att du får ut maximal effekt från dina solceller, vilket leder till god lönsamhet.

Vi har installerat hundratals solcellsanläggningar åt privata fastighetsägare, vilket har gett oss en väletablerad installationsprocess för solpaneler.

Det börjar med att du bokar ett kostnadsfritt hembesök där vi kommer ut och inspekterar din fastighet, lyssnar på dina önskemål och ger råd. Efter det kan vi lämna en analys, kalkyl och en offert för din solcellsanläggning.

När du accepterar vår offert sätter vi upp en tidsplan tillsammans och beställer material.

På den överenskomna dagen påbörjar vi installationen av dina solpaneler för din fastighet i Mora. Normalt tar installationen ett par dagar, beroende på storleken på solcellsanläggningen.

När vi är klara behöver ditt elbolag komma ut och installera en ny elmätare för din fastighet.

Därefter återvänder vi för att starta din solcellsanläggning och samtidigt kontrollera att den är optimerad för maximal effekt.

Slutligen överlämnar vi våra garantier, dokumentation och en faktura som räknar med det gröna bidraget.

Hur stort skatteavdrag kan man få för solceller?

Vid investering i solceller kan du dra nytta av Grönt avdrag, vilket ger dig möjlighet att göra ett skatteavdrag på 20% av totalkostnaden, upp till maximalt 50 000 kronor per person och år.