Takläggare Orsa

Om du bor i ett äldre hus kan det vara dags att överväga en takomläggning. Takbeklädnader har normalt en livslängd på 30-40 år, medan underlagspappen och tätskiktet har en livslängd på cirka 20-30 år. När det blir nödvändigt att byta takpapp och lägga ett nytt tätskikt, är det vanligt att man även byter ut det gamla taket mot ett helt nytt tak. Om du befinner dig i Orsa-området kan Dalasol vara behjälpliga för att genomföra din takomläggning. Vi har erfarna takläggare som kan hantera olika takmaterial, inklusive mer avancerade plåttak med bandtäckning. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din takläggning i Orsa. Vi erbjuder också kostnadsfria hembesök där vi kan inspektera ditt tak och ge råd om ditt nya tak, utan något köpkrav. 

Anlita våra kunniga takläggare i Orsa

När du behöver göra en takomläggning eller lägga ett nytt tak är det viktigt att anlita professionella takläggare med den nödvändiga kompetensen för att utföra arbetet korrekt. Hos Dalasol har vi yrkesutbildade takläggare och plåtslagare med många års erfarenhet inom branschen. Vi kan hantera alla typer av takläggning, oavsett om det gäller tegelpannor, betongpannor, plåt eller ytpapp. Vi utför arbeten för både privatpersoner och företag.

Lägga tak i Orsa

När du behöver hjälp med takläggning börjar vi alltid med ett besök vid din fastighet för att inspektera ditt tak och bedöma förutsättningarna för takläggningen. Samtidigt lyssnar vi på dina önskemål och ger rådgivning om takbytet, helt kostnadsfritt och utan några förpliktelser. Efter detta kan vi lämna en offert för din takomläggning med ett konkurrenskraftigt pris. När du har accepterat vår offert kan vi påbörja arbetet med takomläggningen. Vi har tillgång till ställningar och eventuella maskiner för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt. Våra skickliga takläggare i Orsa lägger taket metodiskt, noggrant och korrekt för att uppnå en perfekt slutresultat. 

Efter takomläggningen

När vi är klara med takomläggningen går vi igenom arbetet tillsammans med dig som beställare för att säkerställa att du är 100% nöjd med resultatet. Därefter skickar vi en faktura där ROT-avdraget redan är avdraget, vilket motsvarar 30% av våra arbetskostnader. Det innebär att vi tar hand om administrationen kring skatteavdraget och att du inte behöver ligga ute med pengar.

Slutligen lämnar vi garantier på vårt arbete. Om du har valt att använda takprodukter från Monier kan vi erbjuda dig marknadens bästa garantier. När vi utför arbete med Moniers takprodukter ger vi dig en 15-årig garanti på både arbete och material. Dessutom erbjuder vi en funktionsgaranti, kallad “Tätt-i-tak”, som ger dig garanti på att taket håller tätt i minst 15 år. På så sätt kan du vara helt trygg med vårt arbete även efter att vi har avslutat projektet.

Tveka inte att kontakta Dalasol idag för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera dina behov och ge dig en offert för din takomläggning i Orsa.