Solpaneler & Solceller i Orsa

Med solceller på din fastighet i Orsa får du möjlighet att producera din egen miljövänliga elektricitet. Det gör att du blir mindre beroende av ditt elbolag samtidigt som du skyddar dig mot prishöjningar. Att installera solpaneler i Orsa är inte bara bra för miljön utan också ekonomiskt fördelaktigt på lång sikt. 

När du planerar att installera solpaneler i Orsa

Att installera solceller för ditt hus i Orsa är enklare än någonsin tidigare. Priserna på solceller har sjunkit markant de senaste åren, vilket gör det överkomligt för de flesta att investera i en egen solcellsanläggning.

När du väljer oss på Dalasol får du hjälp genom hela processen, från planering och inköp av solpaneler till installation och driftsättning av din anläggning. Vi erbjuder fasta priser, så du vet redan innan installationen hur mycket det kommer att kosta och vilken avkastning du kan förvänta dig. 

Fördelar med solpaneler i Orsa

• Du kan minska dina energikostnader med upp till 50 % eller mer genom att producera din egen el, anpassad efter din fastighets energiförbrukning.

• Snabb återbetalning av investeringen. Vanligtvis återfår du dina pengar inom 10-12 år. Därefter fortsätter du att spara på energikostnaderna i upp till 13-20 år.

• Värdet på din fastighet ökar genom att installera solpaneler.

• Du blir mindre sårbar för elpriser som ökar eftersom du själv producerar en del av din energiförbrukning.

• Genom att producera egen grön el bidrar du till att minska användningen av fossila bränslen.

• Genom att investera i solceller i Orsa kan du även dra nytta av Grönt avdrag, vilket ger dig en skattereduktion på 20% av totalkostnaden. Detta minskar återbetalningstiden och ökar avkastningen. 

Boka ett kostnadsfritt möte för konsultation om solpaneler

Dalasol är ett framstående solcellsföretag i Dalarna som erbjuder helhetslösningar för solpanelinstallationer i Orsa.

Kontakta oss gärna för att boka ett kostnadsfritt hembesök, där vi kan inspektera din fastighet och ge dig personlig rådgivning om solceller som passar dina behov.