Takläggare Leksand

Ett tak har ingen generell livslängd, men under gynnsamma förhållanden kan det hålla tätt i upp till 50 år eller mer. Dock kräver ett tak regelbunden översyn och underhåll. Om ett tak börjar släppa igenom fukt kan det snabbt leda till fuktskador och mögelutveckling, vilket kan resultera i kostsamma reparationer och hälsorisker för de som bor i bostaden. Därför är det viktigt att genomföra inspektioner av taket ett par gånger om året, särskilt innan och efter vintern. På så sätt kan man snabbt åtgärda pannor som har flyttat sig och upptäcka skador som spruckna takpannor eller rostskador på plåten.

När du behöver lägga om taket i Leksand är det en fördel att anlita våra utbildade takläggare och plåtslagare. Takbyte är ett tungt och tidskrävande arbete som kräver skicklighet och noggrannhet för att säkerställa att taket blir tätt och säkert.

Vi på Dalasol använder material i högsta kvalitet från pålitliga leverantörer, vilket garanterar hållbarhet och överensstämmelse med alla takmaterialkrav. Dessutom är våra takläggare försäkrade och kollektivanslutna, vilket ger dig trygghet i att vi är kvalificerade och att vårt företag har de nödvändiga försäkringarna.

När du väljer Dalasol för ditt takprojekt kan du vara säker på att arbetet utförs på rätt sätt och att taket får lång livslängd. Vi är stolta över vår närvaro i Dalarna och ser fram emot att hjälpa dig med dina takbehov i Leksand.

Vid hembesöket kommer våra takläggare att inspektera ert tak och bedöma förutsättningarna för takläggningen. Vi lyssnar även på era önskemål, svarar på frågor och ger rådgivning kring takbytet utan att ni förbinder er till något. Baserat på inspektionen kan vi sedan lämna en offert med ett rättvisande pris för takläggningen.

Genom våra samarbeten med takproduktsleverantörer kan vi erbjuda en av marknadens bästa garantier. Till exempel ger valet av takprodukter från Monier en 15-årig garanti på både arbete och material. Dessutom erbjuder vi en funktionsgaranti, Tätt-i-tak, som ger 15 års garanti för att taket håller tätt under samma period. Vi är stolta över att kunna erbjuda dessa garantier för att ge våra kunder trygghet och förtroende när de väljer oss för sina takprojekt. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka ett hembesök!